PASSWORD RESET

Zyra Vital: LET OP, lees het volgende artikel voordat je dit product koopt!

363 0

Editor's Review

9.5
10 Website
9 Prijs
9 Levering/Service
10 Resultaat

Huidige advertentiebanners op het sociale netwerk Facebook dienen als de eerste stap in een marketingketen voor het adverteren van het product Zyra Vital, welke naar verluidt snel en gemakkelijk kunnen worden verwijderd. De pakkende slogans omvatten het geheim om af te vallen uit Hollywood, een product dat uitstekende resultaten belooft binnen de kortst mogelijke tijd. Het klinkt enigszins overdreven, maar onze interesse is gewekt.

 

Bizarre magazinereports over ervaringen met Zyra Vital

Een langer artikel over het product Zyra Vital kan worden gevonden nadat je op de Facebook-advertentie klikt. Het artikel van een zekere Dr. Schneider leest als de droom van elk persoon met overgewicht. Bestel de pillen, neem ze elke dag en verlies tot 14-18 kg in een maand tijd.

 

Officiële tekst uit de test:

Degenen die het Zyra Vital gewichtsverliesprogramma hebben gevolgd, meldden een enorme afname in lichaamsmassa, tot 9 kg per week. Sommigen hebben zelfs tot 14-18 kg in 1 maand verloren!

Een enkele klik erop neemt jou mee naar de winkelpagina van het product alwaar je een bestelling kan plaatsen. De producten zijn beschikbaar in drie verschillende productgroottes: het 2 maanden behandeltraject voor 39,99 EUR, het 4 maanden behandeltraject voor 69,99 EUR en het 6 maanden behandeltraject voor 89,99 EUR.

 

Twijfelachtige reclamemethoden voor het product

Op het eerste gezicht lijkt Zyra Vital direct in Fox News magazine te worden geadverteerd. Echter, als je beter naar het logo kijkt wordt het duidelijk dat het een magazine is met een soortgelijke naam; het Fox Life Health magazine.

 

Andere twijfelachtige reclamemethoden:

  1. Wat eruitziet als een portaal met verschillende onderwerpsgebieden is gewoon een enkele pagina waar veel inhoud op staat. Probeer maar eens te klikken op een ander onderwerpsgedeelte (bijvoorbeeld Politiek, Tech of Wetenschap). Geen van de links werken, zij verwijzen je altijd naar de bestelpagina van de online winkel.
  1. De foto’s in de reacties van klanten die zogenaamd dramatisch zijn afgevallen binnen enkele dagen komen van privé-blogs en kunnen op honderden websites worden gevonden welke zich ook bezighouden met wonderpillen.

Dit soort adverteren is tegenwoordig zeker twijfelachtig voor een product van zijn soort, maar het is helaas bijna de norm. Door de enorme beloften van de fabrikant besloten we echter het product zelf te testen.

 

Onze test

Een paar dagen nadat we onze bestelling hadden geplaatst, arriveerde het product in een discrete DHL-verpakking. Ondanks de twijfelachtige advertenties, besloten wij Zyra Vital te bestellen. De volgende argumenten gaven voor ons de doorslag:

 

  • De samenstelling van het product (Puur natuurlijke ingrediënten die precies zijn vermeld op de website)
  • Zeer informatieve en gedetailleerde website waar alle vragen worden beantwoord
  • Klantenbeoordelingen
  • Gemaakt in Duitsland
  • Erkende leverancier die het product al meerdere jaren met succes vermarkt
  • Klinische doeltreffendheid
  • Variatie van betalingsopties: Paypal, bankoverschrijving, iDeal

We waren sprakeloos, het bleek zelfs beter dan de beloften:

Onmiddellijk nadat we de producten ontvingen, begonnen we ze uiteraard te nemen. Dit is vrij eenvoudig, een capsule voor elk van de twee grote maaltijden van de dag. Verrassend genoeg was het effect van het product al merkbaar binnen 2-3 dagen. Onze proefpersoon merkte al snel dat het gevoel van honger niet zo sterk was als in het verleden. Zij kon prima zonder de snacks tussen individuele maaltijden. Na ongeveer 14 dagen durfde ze haar gewicht voor de eerste keer sinds zij Zyra Vital begon te nemen te bekijken. De resultaten waren verbluffend:

We konden niet geloven dat ze 5 kg kwijt was. Na nog 2 weken had zij totaal 7,5 kg verloren en nu heeft zij 13 kg verloren in 2 maanden tijd.

Ondertussen wordt het product 1,5 maanden gebruikt (twee collega’s van onze redactie gebruiken het nu en zijn zeer tevreden met de resultaten) en het effect  van het product is duidelijk zichtbaar. Dit komt zeker door de verbetering van het metabolisme, evenals verhoogde vetverbranding door Zyra Vital (hieronder staat een fotovergelijking van onze collega Anja, nadat zij het product 30 dagen heeft gebruikt).

 

Zoals te zien in de foto’s, toont Zyra Vital zeker zijn effecten wanneer het met regelmaat wordt ingenomen, gepaard met lichaamsbeweging en de juiste voeding. Zelfs als dit misschien dan geen wonderpil is, kunnen we het product met een zuiver geweten aanraden na onze gedetailleerde test (de volledige testbeoordeling van Anja kun je hier vinden).

Verder adviseren wij onze lezers om voldoende te worden geïnformeerd alvorens zij dieetproducten op het internet kopen, want momenteel is het de ene wonderpil na de andere. We raden je aan om producten van erkende leveranciers te kopen, zoals bijvoorbeeld Zyra Vital, waarvan het effect klinisch bewezen is (de website van de officiële fabrikant kan hier worden gevonden).

Leave A Reply

Your email address will not be published.