PASSWORD RESET

ZYRA VITAL: DE TEST! Lees mijn test voordat je het product koopt!

502 0

Editor's Review

9.75
10 Website
9 Prijs
10 Levering/Service
10 Resultaat

Na een lange overweging en vele verschillende pogingen om af te vallen, besloot ik in juni dit jaar om het product Zyra Vital te testen. Ondertussen ben ik nu ongeveer 15 kg bijgekomen in 3 jaar tijd sinds de geboorte van mijn tweede kind. Als gevolg van mijn werk als huisvrouw is het niet echt gemakkelijk om die kilo’s weer kwijt te raken, omdat ik simpelweg geen tijd heb voor de sportschool.

Natuurlijk kon ik gedetailleerde informatie verkrijgen online voordat ik uiteindelijk besloot om Zyra Vital te proberen. Vooral nu er tegenwoordig zoveel online verkopers zijn die de “wanhopigen” onder ons proberen af te zetten 🙁 Wat mij persoonlijk motiveerde met Zyra Vital was het feit dat het product belooft te werken op meerdere niveaus tegelijk. Veel andere gewichtsverliesproducten op de markt richten zich meestal slechts op één bepaald gebied. Zyra Vital helpt om opgeslagen vet te verbranden, de eetlust te remmen, vetproductie te blokkeren en het metabolisme te verbeteren. Verder zijn de ingrediënten puur natuurlijk en wat mij echt positief verraste was het feit dat het product in Duitsland wordt gemaakt. Ik weet nooit zeker of producten uit China komen, omdat de productie daar zeker veel goedkoper is.

Voor mij persoonlijk waren het onderdrukken van de eetlust en het verbranden van opgeslagen vet de meest belangrijke eigenschappen. Vooral met de stress die 2 kleine kinderen en de huishoudtaken met zich meebrengen had ik helaas maar al te vaak een enorme eetlust, wat natuurlijk een negatieve invloed had op mijn gewicht.

Nog een positief kenmerk van Zyra Vital is het verbeterde metabolisme omdat dit eigenlijk de belangrijkste reden is voor gewichtstoename. Tegelijkertijd wordt het uiterlijk van de huid verbeterd en de bloeddruk wordt gereguleerd.

Na het lezen van verschillende beoordelingen over Zyra Vital, besloot ik eindelijk een bestelling te plaatsen op de website van Zyra Vital. De site is echt heel professioneel ontworpen en alle vragen worden tot in detail beantwoord. Zelfs wetenschappelijke studies naar Zyra Vital kunnen op de site worden gevonden. Op de site zijn er drie pakketten van verschillende groottes die je kunt kopen: 1 maand behandelingstraject voor 39,99 EUR, 2 maanden behandelingstraject voor 69,99 EUR en 3 maanden behandelingstraject voor 89,99 EUR. Omdat ik aardig wat wilde afvallen, besloot ik voor het grote pakket te gaan omdat ik er zeker van was dat het tijd zou duren voordat dit product alles uit de kast zou halen. Over het algemeen gesproken kan men tot 8 kg per maand verliezen. Nog een zeer belangrijke reden voor Zyra Vital is zeker de 90 dagen niet-goed-geld-teruggarantie die wordt aangeboden door de fabrikant. Dit betekent dat ik mijn gebruikte producten binnen deze periode kan terugsturen voor een volledige restitutie van het aankoopbedrag (nog een belangrijk punt voor mij, precies omdat er zoveel producten online te koop worden aangeboden waarmee de meest prachtige resultaten worden beloofd). De vele verschillende betalingsmethoden op de website (creditcard, PayPal, bankoverschrijving) waren ook zeer positief, omdat ik persoonlijk geen creditcard of PayPal heb.

 

Nadat ik de bestelling had geplaatst, arriveerde het pakket tot mijn grote verrassing al binnen 48 uur met DHL Express-levering, dus ik kon eerder dan gedacht aan de behandeling beginnen. Zoals beschreven op het product, begon ik tweemaal per dag  een tablet te nemen (een in de ochtend en een in de avond). Wat ik mij snel realiseerde was dat mijn gevoel van honger niet zo sterk was als in het verleden. Ik kon makkelijk zonder snacks tussen de maaltijden door. Na ongeveer 14 dagen durfde ik mijn gewicht voor de eerste keer sinds ik met Zyra Vital begon te checken. Het resultaat was verbluffend:

ik kon niet geloven dat ik 5 kg kwijt was. Dan na nog 2 weken had ik in totaal 7,5 kg verloren en nu heb ik na 2 maanden 13 kg verloren.

Ik moet zeggen dat ik meer dan tevreden ben met de resultaten, vooral omdat ik geen sport hoef te beoefenen en ik samen met mijn kinderen kan eten wat ik wil. Dus als jij je in een soortgelijke situatie bevindt, dan kan ik je dit product alleen maar aanraden.

Omdat er geen risico aan vast zit vanwege de 90 dagen niet-goed-geld-teruggarantie kun je eigenlijk niets verkeerds doen. Dus, als je echt wilt afvallen voor het einde van het jaar, moet je de officiële website van de fabrikant bezoeken.

Als je nog vragen hebt, plaats dan hieronder een berichtje en ik zal deze snel beantwoorden.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.