PASSWORD RESET

Low-carb, low-carb, low carb

587 0

Je hoort het overal waarschijnlijk permanent, van vrienden, op tv of lezen op het internet. Ik heb ook gerapporteerd over een of ander moment om de eenvoudige reden: het werkt! Zodra ik besefte dat mijn broek waren een beetje te krap en mijn maag gewoon niet zo plat als ik het zou willen, ik veranderde mijn dieet in een  lage koolhydraten dieet met zo weinig mogelijk koolhydraten. Want het is moeilijk voor mij om broodjes, noedels en co te vermijden. de hele dag, concentreerde ik me vooral op het diner. Dus ik kan eten wat ik wil in de loop van de dag (uiteraard nog steeds aandacht te besteden aan wat je schop in je lichaam!) En moet ook niet zo veel plannen. Omdat een koolhydraatarm dieet vereist enige plannen en organiseren. Vooral als je niet wilt bijgerechten vermijden in de kantine – hoewel zelfs deze methode bleek heel goed, als je soms moet improviseren. Maar degenen die (zoals ik) niet in slagen om de hele week lang zo gedisciplineerd zijn, moet beter beginnen met een laag calorie maaltijden en deze combineren met een extra laag calorie  dag per week. Voor mij is deze zondag, want ik heb tijd om te koken en te denken over wat er precies is op het menu.

 

Low

Voor degenen die niet meer kan staan ​​om hun dagelijkse salade te kijken, ik heb een aantal andere recepten:

Tomaat Mozzarella – snel gemaakt, goedkoop en toch geen koolhydraten! Gewoon gesneden tomaten en de kaas in plakjes, zet een boven de ander, besprenkel met olijfolie en vinaigrette en verrijken het met zout, peper en verse basilicum.

Chili con carne – degene die neemt het is natuurlijk een beetje vals spelen, want strikt genomen, moet je waarschijnlijk maïs te vermijden. Maar een echt goede chili, zonder rijst of brood, natuurlijk, vult je nog steeds omhoog, verwarmd van binnenuit en op geen enkele wijze geeft de indruk dat er iets ontbreekt. Tal van goede recepten te vinden op het Internet!

Tonijn gehaktballen – het hoeft niet altijd om vlees, vis biedt een uitstekende basis voor de laag calorie dieet. Hiervoor gewoon mengen ingeblikte tonijn met kruiden roomkaas, geraspte bloemkool, een half ui en een ei wit, seizoen goed en bak gedurende een half uur in een Muffin Tin.

Courgette pasta – ik geef toe, de naam is niet helemaal correct, maar de courgette pasta minstens smaakt zo goed als het origineel. Want je hoeft alleen maar naar de courgette met een dunschiller schillen in lange, dunne reepjes en rooster ze in een pan met een beetje olie tot ze gaar zijn.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.