PASSWORD RESET

Is je haar droog en saai?

612 0

Vrouwen zijn altijd bezorgd over het uiterlijk van hun haar geweest. Ze doen zo ongeveer alles om het sterk, vol en glanzend te houden. Als gevolg van dit feit, schaffen ze dure maskers, crèmes, speciale wraps aan of raadplegen hun vertrouwde kapper drie of vier keer per maand. Vandaag wil ik laten zien hoe een paar zelfgemaakte producten (de zogenaamde “oma remedies”), kunnen worden verkregen door het gebruik van uitsluitend natuurlijke producten, die zonder enige twijfel zijn niet alleen goed voor je haar, maar ook voor uw portemonnee!

Haare

Tips om haar schade te voorkomen

 

Teneinde een aantrekkelijk uiterlijk te verkrijgen, gebruiken de meeste vrouwen shampoos, conditioner, maskers, sprays, lakken, gels, stijltangen, haardrogers, curling en vele andere chemische stoffen of hulpmiddelen die schadelijk zijn. Voornamelijk als gevolg van het feit dat aardwarmte bestaat en er producten zijn die siliconen hebben een verhoogd risico compromitteren voor onze hoofdhuid.

Welke huis ingrediënten kunnen we gebruiken om het haar van de wortel volledig te herstellen?

Er is ontdekt dat onze voeding en onze levensstijl, een positieve invloed heeft op onze huid, maar ook de gezondheid van haar. Tot slot kan een gezonde en evenwichtige voeding bijdragen aan gezond en sterk haar en kan dof en broos haar versterken.

Vijf natuurlijke remedies

  1. Olijfolie: Voeg een lepel olijfolie toe tot uw haarwortels en twee lepels op de lengte van het haar. Laat het minstens ’s nachts intrekken, herhaal deze procedure ten minste een keer of twee keer per maand. Dan zult u de resultaten al zien. Olijfolie voedt en versterkt het haar en zuivert ook van de wortel naar de diepte van de hoofdhuid.
  2. Infusie van rozemarijn en salie: Voeg in een pan met warm water (niet te heet), een takje rozemarijn en wat salie bladeren toe en laat het trekken voor ongeveer vijftien tot twintig minuten. Maak dan als een shampoo gebruik van het brouwsel, door het zachtjes in te masseren op de huid en in het haar, en laat het voor ongeveer een uur intrekken. Spoel het grondig uit en ga verder met een klassieke shampoo.
  3. Kokosolie: kokosolie heeft een versterkende actie voor haar en is een uitstekend middel tegen haaruitval, maar aan de hand van de resultaten die u nodig hebt, is het eventueel nodig om het ten minste drie of vier keer per week toe te passen op de lengte van het haar.
  4. eigeel: In dit geval moet je het op je hoofd in laten trekken voor een uur, waarna u verder kunt gaan met het een normale wassen, gebruik altijd gevoelige en zachte producten in plaats van agressieve. De dooier voedt de wortel en het heeft de functie van het ontvetten en het verhelderen van het haar.
  5. aloë gel: Breng na het wassen van je haar, een kleine hoeveelheid aloë gel aan die u voor een paar minuten in dient te laten trekken. Daarna dient u deze er voorzichtig uit te spoelen. Deze zeer bijzondere plant, heeft olie die kan worden gewonnen uit het blad. Als gevolg daarvan is het in staat je hoofdhuid te verfrissen, het te laten ademen en los te maken van de knopen. Het is vooral een goede bondgenoot voor haar dat broos, saai en vet is door middel van veel licht en kracht.

Leave A Reply

Your email address will not be published.