PASSWORD RESET

De belangrijkste redenen “waarom het eten van een appel per dag” is goed voor je gezondheid

581 0

Als het oude gezegde “an apple a day keeps the doctor away” waar is, dan dienen we er echt in te geloven. Maar waarom is een appel zo goed voor ons lichaam? Wat zijn de eigenschappen? Het wordt beschouwen als “de verboden vrucht voor christenen. In de moderne dagen heeft dit sappig stuk fruit een waardevolle bijdrage aan onze gezondheid. Om een lang verhaal kort te maken, door zelfs een enkele kleine appel per dag te eten, kan je lichaam profiteren. Het blijft onwaarschijnlijk dat deze persoon vrij van elke vorm van ziekte of chronische ziekten zal zijn. Iedereen zal op een bepaald punt in het leven een arts moeten zien. Aan de andere kant is het getest en bevestigd dat dit soort fruit enorm kan helpen bij de behoefte aan medische voorschriften. Met de tijd, zal je een verbetering van het immuunsysteem merken, omdat het een anti-inflammatoire werking heeft en zelfs het risico van bepaalde typen tumoren kan beperken. Een appel bestaat uit 85% water. Daarom is een laag-calorie vruchten. Een groot aantal vitamines en minerale zouten kunnen direct in de schil en sap worden gevonden.

Volgens enkele onderzoekers en artsen, wordt de appel als een waardevollere genees element gezien dan normaal remedie. Wat het een 100% natuurlijke remedie maakt!

Een appel kan de eliminatie van een specifieke vorm van bacteriën die zich concentreert op de bloedvaten bevorderen. Dit vermindert sterk het risico op een beroerte. Ondertussen helpt fluoride het versterken van onze tanden en het membraan die onze tanden bedekt en beschermt wit te houden. Het is een uitstekende bondgenoot voor het genezen en beschermen van haar en nagels. Het eten van een appel voor of na een maaltijd, helpt zeker in het kalmeren van onze eetlust. Voor deze exacte reden, is het eten van een appel voordat je naar de sportschool een goed idee. Het geeft ons het gevoel verzadigd en geeft ons de benodigde energie voor een goede sessie. Voornamelijk als gevolg van de groepen van vitaminen en de minerale zouten. Gewoonlijk wordt een appel rauw geconsumeerd. Toch zijn veel van jullie waarschijnlijk niet bewust van hoe lekker en voordelig een gebakken appel kan zijn in de strijd tegen constipatie.

Een appel is rijk aan het volgende: fructose, suiker, water, minerale zouten, glucose, vitaminen, vezels, kalium, zwavel, fosfor, calcium, magnesium, etc. Al deze energetische elementen voorzien het lichaam, en zijn ook goed bij het behandelen van klinische aandoeningen. Bij astma, helpt het bij het openen van de ademhalingswegen. Het helpt ook met nierproblemen en is geweldig als we het gebruiken voor de spijsvertering, zoals het volledig elimineert aanvallen van de bacteriële flora op onze darmen. Voor degenen onder ons die te zwaar zijn, veel deskundige diëtisten raden om te eten veel appels (of fruit in het algemeen) tijdens het ontbijt en snacks. Zelfs degenen die lijden aan diabetes kunnen ze eten, omdat ze een lage hoeveelheid toegevoegde suiker bevatten. In aanvulling op dat, kan het reuma en pijn in de botten blokkeren. Het wordt aanbevolen om twee of drie kopjes appelsap, of beter nog, gekookte appel schillen sap drinken. Het is heel simpel, gewoon koken gedurende een periode van 15 minuten. Zorg ervoor dat de schillen van de appel worden gewassen voorheen ze gesneden worden. Laat het rusten en afkoelen voor een tijdje. Giet het dan in een glas en proost!

Leave A Reply

Your email address will not be published.