PASSWORD RESET

Cellulite: De #1 vijand voor vrouwen

620 0

Cellulite, is de gemeenschappelijke vijand van de meeste voorkomende problemen die vrouwen hebben (afgezien van het verliezen van een paar kilo’s). Deze kleine imperfecties van de huid hebben de mogelijkheid om veel vrouwen zich heel ongemakkelijk te laten voelen. Miljoenen vrouwen over de hele wereld lijden hieronder. Het merendeel (80%) van de leeftijd tussen 16-60 jaar. Cellulite groeit alleen rond bepaalde delen van het lichaam zoals: bekken, buik, heupen, billen en dijen.

cellu

Hoe zich te ontdoen van cellulitis

Allereerst moeten we de belangrijkste oorzaken dat de groei van cellulitis weten: voedingsstoornissen, hormonale en genetische factoren, inflammatie, metabole stoornissen etc. Om deze redenen zijn er verschillende trucjes die kunnen helpen bij het voorkomen van cellulitis. Het begint allemaal bij voeding. Een verkeerde voeding kan de situatie verergeren. Om snel goede resultaten te verkrijgen, moet u weten dat consistentie, vastberadenheid, goede wil en moeite die je uiteindelijk zal helpen in de strijd tegen cellulitis. Heeft u het punt waar u wilt voor altijd te ontdoen van je vijand krijgen bereikt, maar je weet niet precies waar te beginnen weten ?!

 

Tips voor een gezonde voeding

 

Veel voedingsproducten die moeten worden vermeden of beperkt in de voedselketen handel een andere die zijn gekozen om een ​​gezond dieet. Je moet al het voedsel dat uit calorieën en vetten te vermijden. Voorbeelden hiervan zijn: alle soorten van vleeswaren en worst, ingeblikt voedsel, erg vet vlees, gebakken voedsel, snoep, snacks, drank, enz. Je moet eten: fruit en verse groenten, ruwe olijfolie, yoghurt en magere melk, fiber en granen, volkorenbrood en pasta, honing etc.

Er is echter een gezond dieet niet genoeg op zijn eigen. Regelmatige lichaamsbeweging doet enorm helpen met het wegwerken van een groot deel van de cellulitis. Het is bewezen dat het leven van een monotoon en sedentaire levensstijl (bijvoorbeeld blijven zitten te lang), kan leiden tot de ineenstorting van de huid spierweefsel. Dit leidt uiteindelijk tot de ontwikkeling van cellulitis. Beweging, lichamelijke activiteit (wat het ook moge zijn), is een grote hulp voor onze stofwisseling, de bloedsomloop, en de verbetering van onze rugspieren. Zo kan het lichaam verbranden veel vet.

Integendeel, andere factoren die de situatie zou verergeren, en kunnen als triviaal en ongewone, zijn de belangrijkste oorzaken die leiden tot deze onvolkomenheden die ontstaan ​​op onze huid. Bijvoorbeeld, het dragen van buitensporig strakke kleding die niet toestaan ​​dat een goede doorbloeding van de bloedvaten, het vermijden van roken en stress die twee belangrijkste oorzaken dat niet alleen de versnelling van de zogenaamde “sinaasappelhuid” van invloed zijn, maar ook de razende van de huid. Bovendien, het dragen van strakke schoenen of schoenen met hakken voorkomt vaak de ader bloedcirculatie en met de tijd, leiden tot verkeerde terug houdingen die ook negatief voor je gezondheid zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.