PASSWORD RESET

Avocado en de voedingswaarde

605 0

 

De avocado is een exotisch fruit met een ongebruikelijke en bijzondere vorm. Het heeft zijn wortels in de hoge gronden van de bergen in het westen en het centrum van Mexico-up in een deel van Midden-Amerika. Het wordt ook wel ‘het oog van de alligator” genoemd, omdat de grote kern binnen ingesloten lijkt op het oog van een alligator.

Waarom is het gezond om avocado eten?

De avocado is een vrucht die steeds meer aanwezig op onze tafels. In feite, volgens een aantal medische onderzoeken, draagt deze groene vrucht ​​aanzienlijk bij tot het in balans houden van het cholesterolgehalte, verlagen van het risico op hart en vaatziekten en verminderen van hartaanvallen en helpt ook om de bloeddruk te verlagen. Een van de redenen is dat avocado een grotere hoeveelheid mineralen zoals magnesium, kalium, goede vetten en antioxidanten bevat, die gezonder voor ons hart zijn dan andere vruchten. De avocado wordt gevormd door de vitamine elementen van de groep A en E, en het is zeer rijk aan foliumzuur, wat uitstekend is voor mensen die lijden aan bloedarmoede bloed of zelfs voor zwangere vrouwen! Het is verder mogelijk om de olie uit de avocado en gebruiken voor de dagelijkse verzorging van de huid of de behandeling droog en beschadigd haar. Deze vrucht heeft verder andere gunstige eigenschappen: zij kan depressie terugwinning en alzheimer voorkomen. De avocado wordt ook bestudeerd binnen de medisch-nutritionele velden. Een van deze studies zijn uitgevoerd door Dr. Abhimanyu Garg, die heeft aangetoond hoe het vet van deze vrucht het niveau van triglyceriden in het bloed van een diabetische persoon verminderd. De avocado is een van die heerlijk en zeer smakelijke vruchten, die kan worden gegeten voor het ontbijt of als tussendoortje. Je kunt het gebruiken voor een heleboel snelle en gemakkelijke gerechten te bereiden.

 

6799720303_c2d6e44874_q

 

Hoe te gebruiken als schoonheidsbehandeling?

 

Zoals we al eerder gezegd hebben, worden de eigenschappen van de avocado gebruikt om onze gezondheid te helpen regenereren en beschadigd of uitgeput haar te regenereren, maar niet dat alleen … het verbetert ook het uiterlijk van onze huid.

In het volgende vindt u een gezichtsmasker dat je jezelf gemakkelijk thuis kunt maken!

Deze frisse gezicht masker is uitstekend geschikt voor het reinigen van de poriën. Het is heel simpel, de banaan verzacht en kalmeert de huid en de komkommer helpt om de huid van vetten te ontdoen  … Tada!

ingrediënten:

1- Griekse yoghurt

2- Rijpe avocado

3- Komkommer

4- Rijpe banaan

5- Olijfolie

Snij eerst de ingrediënten in kleine stukjes, voeg ze bij elkaar en meng ze tot de consistentie dicht en niet vloeibaar is. Laat het voor 10 minuten op de huid intrekken en spoel je gezicht zacht af en dep het af  met een microfiber doekje. U zult merken dat uw huid fris, gehydrateerd en schoon zal zijn.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.