PASSWORD RESET

LET OP! 8 levensmiddelen voor een goed figuur

546 0

Een ding dat veel bodybuilders niet weten over fitness en bodybuilding, is dat de inname van voedsel goed is voor ongeveer 60% -70% van het succes in spiergroei, uithoudingsvermogen en motivatie.

Daarom presenteren wij u 8 voedingsmiddelen die je training naar het volgende niveau zal brengen en helpt om je figuur sneller te bereiken.

Gemüse

 1. Griekse yoghurt:
  Griekse yoghurt bevat ongeveer 23 gram eiwit per 250 gram, waardoor het een echte eiwitbom is. Omdat eiwit een van de belangrijkste componenten is om spieren op te bouwen is dit voedsel uitermate geschikt om u ervan te voorzien.
 2. Eieren:
  Een gemiddeld kippenei heeft een eiwitgehalte van ongeveer 6 gram, wat het een perfecte natuurlijke proteïne bron van voedsel maakt. Het is niet zomaar dat veel producenten van sportvoeding eieren zien als een van de biologische eiwitbronnen van de hoogste kwaliteit.
 3. Magere melk:
  Melk bevat een eiwitgehalte van 8 gram per glas (250 ml), wat het een smakelijke eiwitbron maakt. Trouwens, melk levert het lichaam veel essentiële mineralen en sporenelementen op. Maar let op: melk is niet geschikt voor het snijden van cycli, als gevolg van het vetgehalte (zelfs in magere melk), moet u in plaats van melk, water drinken.
 4. Chia zaden:
  Chia zaden, zijn naast hun hoge eiwitgehalte, een uitstekende bron van omega-3 vetzuren, die uitstekend is voor sporters met een afkeer van vis. Bovendien zijn deze “wonder zaden” beroemd om een extreem hoog gehalte aan antioxidanten en vezels. Het voedsel van hoge kwaliteit levert u essentiële componenten op voor het opbouwen van spieren.
 5. Bloemkool:
  Bloemkool heeft ook een hoog gehalte aan vezels en antioxidanten, wat het een uitstekende aanvulling op Chiazaden maakt. Bovendien kan bloemkool je overweldigen met zijn hoge gehalte aan vitamine K, wat blessures voorkomt en het herstel kan versnellen.
 6. Radijs:
  De nitraten in radijs kunnen je uithoudingsvermogen verbeteren, omdat ze een positief effect hebben op de doorbloeding. Het innemen van twee radijzen ongeveer een uur voor de training is de optimale oplossing. Het verschil zal u verbazen.
 7. Chocolademelk:
  Als u op dit moment niet beschikt over een proteïne shake is chocolademelk een uitstekende vervanger. De wei-eiwit zijn in het bijzonder nuttig na de training omdat ze nogal langzaam verteren en het lichaam voorzien van eiwitten voor een lange tijd na het drinken. Wel dient de chocolademelk alleen worden gebruikt als vervangende oplossing en niet continu.
 8. Avocado:
  Avocado’s werden voor een zeer lange tijd, als gevolg van zeer hoog vetgehalte als een taboe beschouwen in de sporter scene. De meervoudig onverzadigde vetzuren in avocado veroorzaken juist het tegenovergestelde. Ze helpen vooral in de bulkfase door uw buik vet onder controle te houden. Daarnaast bevat avocado 20 essentiële voedingsstoffen en 10 gram vezels, die niet mogen ontbreken in de voeding.

Leave A Reply

Your email address will not be published.